Vstupte do naší organizace

Využijte svého práva a vstupte do největší odborové organizace, která působí u Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje od roku 2003. Máme členy na všech územních odborech záchranné služby a snažíme se hájit jejich práva a zájmy.

Naši členové mají zdarma právní pomoc v pracovně právních sporech a právní konzultace v ostatních oblastech. Pro členy pořádáme kulturní akce a zájezdy.

Prostřednictvím odborového svazu mají přístup ke slevovému portálu „Odbory plus“.

Od 1. 1. 2014 využíváme zajišťovací fond, ze kterého se poskytují příspěvky členům v tíživých životních situacích a nabízíme i další výhody.

Jsme členy jednoho z největších odborových svazů, Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.

Hlavním posláním odborové organizace je projednávat a uzavírat se zaměstnavatelem kolektivní smlouvu a dohlížet na dodržování zákonů, především Zákoníku práce. Díky tomu se nám daří udržet slušné pracovní podmínky pro zaměstnance.

Samozřejmě je stále co zlepšovat, ale potřebujeme podporu většiny zaměstnanců. Proto se staňte členem odborové organizace a začněte se aktivně podílet na vytváření lepších pracovních podmínek.

Být členem odborové organizace je běžné ve všech demokratických režimech na celém světě a hrazení členského příspěvku ve výši jednoho procenta z platu je rozumnou investicí.

Přihláška+dohoda o srážkách členských příspěvků - formulář.

Vyplněnou přihlášku zašlete vnitropodnikovou poštou Janu Zatloukalovi na krajské ředitelství ZZS.

<< březen >>
<< 2024 >>